В Одесі підготували машиністів для роботи на тепловозах General Electric

В Одесі підготували машиністів для роботи на тепловозах General Electric

Укрінформ
В Одеському центрі професійного розвитку персоналу підготували 150 машиністів для роботи на 30 тепловозах, придбаних АТ "Укрзалізниця" в американського концерну General Electric (GE).

Про це повідомляє медіацентр "Магістраль" АТ "Укрзалізниця".

"В Одеському центрі професійного розвитку персоналу підготували 150 залізничників для роботи на тепловозах серії ТЕ33АС. Аудиторію слухачів представляли члени локомотивних бригад із Миколаєва, Волновахи, Пологів, Мелітополя, Синельникового, а також депо "Нижньодніпровськ-Вузол". Кожна з восьми груп машиністів пройшла тижневий теоретичний курс, а пізніше - випускники відпрацювали практичні навички та обкатку з машиністами-інструкторами в локомотивних депо", - зазначили фахівці центру професійного розвитку персоналу.

Читайте також: Укрзалізниця вже отримала всі 30 локомотивів General Electric

Після закінчення курсу випускники брали участь в анкетуванні, де оцінювали рівень навчально-виробничого процесу, компетентність викладачів тощо.

Процес масової підготовки локомотивних бригад в Одеському ЦПРП для роботи на тепловозах серії ТЕ33АС триватиме. Наступна, дев’ята, група залізничників приступить до навчання 18 лютого.

Читайте також: Укрзалізниця збільшила пасажирські перевезення торік на 7%

Як повідомлялося, АТ "Укрзалізниця" отримала 30 законтрактованих локомотивів GE. Частина з американських локомотивів перебувають на доукомплектуванні на Крюківському вагонобудівному заводі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-