На Закарпатті визначились, скільки витратять на ремонт доріг

На Закарпатті визначились, скільки витратять на ремонт доріг

Укрінформ
Закарпатська облдержадміністрація затвердила в Кабміні та Верховній Раді перелік доріг місцевого значення, які ремонтуватимуть у 2019 році.

Про це повідомляє офіційний сайт голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

“Закарпаття стало другою областю України, яка захистила в Укравтодорі та Бюджетному комітеті Верховної Ради України перелік автомобільних доріг місцевого значення, що ремонтуватимуться у 2019 році. Цього року в Дорожньому фонді, за рахунок якого ремонтують місцеві дороги, для Закарпаття передбачено 270 мільйонів гривень. До цієї суми можна додавати також кошти місцевих бюджетів, Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), субвенцію на соціально-економічний розвиток території” - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Москаль назвав дві умови, за яких розпочнуть ремонт доріг на Закарпатті

Як зазначається, у 2018 році загальний обсяг фінансування ремонтів доріг місцевого значення на Закарпатті становив 423,677 млн грн, із яких 218,740 млн – фінансував Дорожній фонд, 44,665 млн – обласний бюджет, 63,650 млн – ДФРР, 96,621 млн – субвенція на соціально-економічний розвиток території.

В Закарпатській ОДА обіцяють, що ремонти розпочнуться, як тільки дозволять погодні умови.

Як повідомлялося, після позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яка визнала стан доріг державного значення на Закарпатті таким, що може призвести до виникнення надзвичайної ситуації державного рівня, уряд на прохання голови ОДА Геннадія Москаля виділив для Закарпаття додаткові кошти на ремонт доріг державного значення.

Загалом на 2019 рік на ремонт автомобільних доріг державного значення для Закарпаття передбачено 577,5 мільйона гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-