Стрілянина у Калуші: підозрюваний ножем поранив копа

Стрілянина у Калуші: підозрюваний ножем поранив копа

Фото
Укрінформ
У Калуші Івано-Франківської області з ножовим пораненням госпіталізували поліцейського, який затримував підозрюваного у стрілянині по радіостанції "Калуш-ФМ". Оперуповноважений отримав поранення обличчя.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

"Після повідомлення про стрілянину на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Неподалік від вказаної адреси правоохоронці помітили невідомого чоловіка, у якого на плечі був чохол з мисливською рушницею всередині. Поліцейські поцікавилися, що у невідомця у чохлі, на що він зреагував агресією, вихопив ножа та наніс оперуповноваженому Калуського ВП ножове поранення обличчя. 31-річного лейтенанта поліції з місця події госпіталізували до Калуської центральної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зловмисника затримали. На місці скоєння злочину вилучили вісім гільз.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) та ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: Невідомий обстріляв офіс радіостанції "Калуш ФМ"

Як повідомлялося, сьогодні вранці невідомий обстріляв офіс радіостанції "Калуш ФМ". Постріли тривали більше 15 хвилин. До приїзду правоохоронців зловмисник утік.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-