У Житомирі закидали димовими шашками офіс однієї з партій — поліція

У Житомирі закидали димовими шашками офіс однієї з партій — поліція

Фото
Укрінформ
Житомирська поліція відкрила кримінальні провадження за фактами хуліганства активістів, які влаштували бійку в сесійній залі облради, розбили у дверях будівлі скло та закидали димовими шашками офіс однієї з політичних партій.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«До поліції надійшли повідомлення про хуліганські дії, учинені невідомими біля та в адміністративній будівлі Житомирської облдержадміністрації та поблизу приміщення офісу однієї із політичних сил. Вказані діяння задокументовані. Попередня кваліфікація подій – хуліганство», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спочатку близько півтори сотні осіб намагалися увійти у приміщення обласної ради, де проходила сесія. У цей час невідомі пошкодили скло на вхідних дверях облдержадміністрації. Згодом за участі ініціативної групи від прибулих активістів було зафіксовано штовханину та сутичку у приміщенні сесійної зали.

Читайте також: У Житомирі депутати побилися з активістами Корчинського

«Через певний час до поліції також надійшло повідомлення про хуліганські дії із використанням піротехнічних засобів поблизу офісу однієї з політичних партій», - додають у поліції.

За даними місцевих ЗМІ, димовими шашками закидали громадську приймальню обласної організації партії «Батьківщина» представники консервативного політичного руху «Традиція і порядок» та партії «Братство» на чолі з її лідером Дмитром Корчинським.

Читайте також: У Житомирі депутати побилися з активістами Корчинського

Як повідомлялося, на сесії Житомирської облради депутати побилися з активістами Дмитра Корчинського. Останні вимагали розслідування смертельної ДТП під Житомиром, до якої нібито причетний депутат від ВО «Батьківщина» Дмитро Кропачов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-