Москаль назвав дві умови, за яких розпочнуть ремонт доріг на Закарпатті

Москаль назвав дві умови, за яких розпочнуть ремонт доріг на Закарпатті

Фото
Укрінформ
Ремонт доріг державного значення в межах Закарпаття розпочнеться відразу після проведення в області тендерних процедур.

Про це повідомляють у прес-службі голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

“Уряд хоч і не повністю задовольнив потребу в коштах, але виділив додаткове фінансування для Закарпаття, – наголосив Москаль. – Ремонт доріг почнеться після проведення тендерних процедур, як тільки дозволять погодні умови".

Зазначається, що додаткові кошти виділені в тому числі й на міст через р.Теребля в смт Буштино Тячівського району, що на автодорозі «Мукачево – Рогатин».

Пошкоджена дорога на трасі Мукачево-Рогатин / Фото: Гудак Сергій. Укрінформ

“Старий міст уже більше десяти років перебуває в аварійному стані, на добудову нового мосту, який почали зводити ще в 2008 році, зараз виділено 26,5 мільйонів гривень”, - додав голова ОДА.

Читайте також: Москаль заявляє, що очолить штаб Порошенка на Закарпатті

Як повідомлялося, цього року на будівництво та реконструкцію доріг у Закарпатській області уряд виділить 600 мільйонів гривень. Відповідне рішення уряд ухвалив у середу, 6 лютого.

31 січня в Закарпатській ОДА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), на якій розглядався критичний стан доріг державного значення, що знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг.

Голлова ОДА Геннадій Москаль звернувся до Кабінету міністрів України з проханням виділити кошти резервного фонду державного бюджету для виконання першочергових заходів із запобігання виникнення на автомобільних дорогах загального користування державного значення надзвичайної ситуації державного рівня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-