Гройсман пояснив, чому не всі дороги

Гройсман пояснив, чому не всі дороги "пережили" зиму

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що кожного року після зими в Україні критикують зруйновані дороги, але відремонтовані за останні роки автошляхи нині у нормальному стані.

Про це він сказав під час засідання уряду 6 лютого повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кожного року, коли завершується зима, багато є критики про зруйновані дороги, але прошу розмежовувати - дороги зруйновані, які не ремонтували 10, 15, 20 років. Дороги, які відремонтовані за останні декілька років, є в нормальному стані. Якщо будуть виявлені дефекти на цих дорогах, то їх усуватимуть виконавці за свій рахунок, ми копійки не заплатимо, а за те, що зроблено якісно, ми повністю розрахувались» , - сказав Гройсман.

Він додав, що знає про проблеми у дорожній сфері і обіцяє до 2022 роки відновити якісне сполучення між всіма обласними центрами. Гройсман наголосив, що дороги у містах та районах - питання місцевої влади.

Читайте також: Укравтодор узявся латати ями на дорогах, що з'явилися з-під снігу

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін планує за 5 років з’єднати всі обласні центри якісними трасами. Прем’єр-міністр повідомив, що на місцеві дороги виділяється 14,7 млрд грн. Водночас у бюджет 2019 року близько 55 млрд грн на відбудову українських шляхів закладено близько 55 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-