Під Чернівецькою міськрадою - одразу три пікети

Під Чернівецькою міськрадою - одразу три пікети

Фото
Укрінформ
У Чернівцях сесія міської ради розпочалася одразу із трьома пікетами.

Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент Укрінформу.

Однією з найчисельніших груп пікетувальників є місцеві водії, які вимагають змінити нинішню ситуацію із жахливим станом доріг у місті.

«Ми підготували звернення до керівництва міської ради і департаменту ЖКГ, в якому вимагаємо дати відповіді на найбільш болючі для чернівчан питання. Чому посеред зими не вистачило солі для посипання доріг? Чому від снігу прибирали лише дороги, де курсує громадський транспорт? ...Для чого було взимку зривати асфальт з основних магістралей – Проспекту Незалежності і вулиці Героїв Майдану? А зараз вже майже два місяці там роботи не ведуться і проїхати практично неможливо. І таких «чому» до влади багато», – наголосив один з організаторів пікету, місцевий активіст Ігор Гуцол.

Читайте також: У центрі Житомира люди перекрили рух через незаконне будівництво

Пікетувальники також вимагають робити ямковий ремонт лише асфальтним боєм та тротуарною плиткою. А в подальшому робити лише капітальні ремонти доріг, щоб бездумно не витрачати бюджетні кошти. Крім того, просять збільшити кількість великогабаритної техніки для комунального підприємства «МіськШЕП», яке займається утриманням чернівецьких доріг. Закупити більше солі і піску та збільшити штат працівників цього підприємства.

Ще одна група пікетувальників з числа підприємців місцевого ринку «Буковинський» звертаються до депутатів з проханням зберегти їхні робочі місця та ринок загалом.

Прийшли на сесію і учасники бойових дій, які переймаються долею земель психлікарні Чернівців. На їхню думку, обласна рада незаконно здає ці землі в оренду місцевим підприємцям.

Наразі сесія міської ради розпочалася з розгляду першочергових питань порядку денного. Питання пікетувальників планують розглядати одними із перших.

Одразу три групи пікетувальників прийшли на сесію Чернівецької міської ради / Фото: Віталій Олійник. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-