У Львові запровадять нові види оплати за проїзд у міському електротранспорті

У Львові запровадять нові види оплати за проїзд у міському електротранспорті

Відео
Укрінформ
У Львові з 1 лютого буде запроваджено квитки на проїзд терміном на півтори години, на день та на 90 днів.

Про це повідомила прес-служба міської ради.

“ЛКП «Львівелектротранс» запроваджує нові види оплати за проїзд в електротранспорті та нові види абонементних квитків. Нововведення не мають аналогів в Україні. Так з 1 лютого за рішенням виконкому міськради у трамваях та тролейбусах будуть запроваджені нові види абонементних квитків. Серед нововведень - квитки на півтори години, на день та на 90 днів. Півторигодинний та денний абонементи передбачатимуть можливість пересадок”, - зазначено у повідомленні.

Завдяки можливості пересадки, для мешканців також стають доступними нові напрямки транспортного сполучення без додаткових затрат.

Як вважає директор ЛКП «Львівелектротранс» В'ячеслав Кокошко, це суттєво змінить систему транспортної взаємодії у місті та стане ще однією підготовчою сходинкою на шляху запровадження загальноміського електронного квитка.

Разом із новими видами квитків у місті запровадять нові способи їх придбання. Один із них - SMS -оплата, що стала можливою завдяки мобільному оператору Vodafone Україна. Послуга передбачає придбання квитка шляхом надсилання короткого повідомлення на короткий номер.

Цю послугу планують ввести до 1 березня цього року.

Читайте також: Фріз хоче збільшити штрафи для перевізників, які відмовляють ветеранам

На першому етапі послуга SMS-оплати буде доступною лише абонентам мобільного оператора Vodafone, але невдовзі абоненти інших провідних українських операторів мобільного зв’язку теж матимуть можливість користуватись нею.

Фото: city-adm.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-