В Ужгороді та п’яти районах Закарпаття школи закрили на карантин

В Ужгороді та п’яти районах Закарпаття школи закрили на карантин

Укрінформ
На Закарпатті через перевищені епідемічні пороги з 28 січня призупинено навчальний процес у школах м.Ужгорода, Міжгірському та Рахівському районах, частково в Ужгородському та Воловецькому районах. Крім того, продовжено канікули в школах Тячівського та Хустського районів.

Про це повідомляють у Закарпатському обласному центрі здоров'я.

“На Закарпатті перевищені епідемічні пороги у Воловецькому, Міжгірському, Ужгородському, Мукачівському та Рахівському районах та м.Ужгород. Відтак, із 28 січня 2019 року призупинено навчальний процес у школах м.Ужгорода, Міжгірському районі, навчальних закладах відділу освіти Ужгородської РДА (крім м.Чоп та Баранинської ОТГ), деяких навчальних закладах Воловецького району. Продовжено канікулярний період в школах Тячівського та Хустського районів (крім м.Хуст) до 04.02.2019”, - повідомляють у центрі здоров'я.

Читайте також: У Києві через грип закрили на карантин 36 шкіл

Як повідомляється, за минулий тиждень із симптомами гострої респіраторної інфекції до закладів охорони здоров'я області звернулося 5 446 осіб. Реєструється збільшення кількості звернень у порівнянні з попереднім тижнем на 52% (на 1856 випадків).

Наразі показник захворюваності становить 432 на 100 тис. населення та перевищує визначений епідемічний поріг на 1,3%.

Найбільше зверталися по медичну допомогу діти у Берегівському, Іршавському, та Рахівському районах (70% захворілих).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-