Сніг не заблокував жодного шляху державного значення

Сніг не заблокував жодного шляху державного значення

Укрінформ
У більшості областей України дороги місцями засніжені, але проїзд на автошляхах державного значення забезпечено, а заторів не зафіксовано.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

"Для координації дій обласних служб автомобільних доріг відповідальних за належне транспортне сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій зокрема представників ДСНС, Нацполіції, ПАТ "ДАК". В областях, де спостерігались опади, виконуються роботи з повної розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Закарпатті лавини можуть зійти на дороги

В Укравтодорі зазначають, що для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1337 одиниць техніки та 1801 робітник. 27 січня вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, вдень у Полтавській, Сумській та Харківській областях значний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця; (рівень небезпечності - жовтий).

Фото: Укравтодор

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-