Студентам-іноземцям загрожує депортація за п'яне водіння та хуліганство

Студентам-іноземцям загрожує депортація за п'яне водіння та хуліганство

Укрінформ
Йорданським студентам, які навчалися в Ужгородському національному університеті та були затримані поліцією за водіння у нетверезому стані, скасували посвідки на проживання в Україні. 

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в прес-службі Міграційної служби Закарпаття.

“Міграційна служба Закарпаття прийняла рішення щодо трьох студентів УжНУ, громадян Іорданії, які були напередодні затримані поліцією за хуліганство та водіння в нетверезому стані,” - повідомили в прес-службі відомства.

Так, одному із учасників інциденту повідомлено про скасування посвідки на тимчасове проживання в Україні. Стосовно іншого учасника, який отримав дозвіл на проживання в Україні у Дніпропетровській області, направлено повідомлення до Міграційної служби Дніпропетровщини для прийняття рішення про скасування посвідки. Щодо третього правопорушника складено адмінпротокол та прийнято рішення про повернення до країни походження із забороною в’їзду в Україну терміном на 3 роки.

Як повідомляється, 22 січня міграційна служба отримала клопотання від УжНУ про відрахування трьох студентів з Іорданії, яких підозрюють у дрібному хуліганстві та водінні у нетверезому стані. Стосовно іноземців було запущено процедуру скасування посвідок на тимчасове проживання в Україні.

Читайте також: ДТП у Харкові: автоекспертизу визнали належним доказом проти Зайцевої

Кореспондентові Укріформу в ГУНП в Закарпатській області підтвердили, що через інцидент з поліцією на трьох іноземців склали адмінпротоколи: на водія - за керування в стані алкогольного сп'яніння та без документів, на інших двох учасників - за хуліганство в порядку ст. 173 ККУ. Під час освідчення на драгері у крові водія виявили 0, 46 проміле алкоголю, ця норма вдвічі перевищувала допустиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-