У трьох областях через негоду обмежили рух транспорту

У трьох областях через негоду обмежили рух транспорту

Укрінформ
У Кіровоградській, Миколаївській та Полтавській областях через снігопади обмежено рух великовагових транспортних засобів.

Про це повідомляє ДСНС.

Зокрема, запроваджено тимчасове обмеження руху для великовагових транспортних засобів на автошляхах: М-22 Полтава-Олександрія (від м. Олександрія до межі з Полтавською областю) - у Кіровоградській області; М-13 Кропивницький-Платонове (від межі з Кіровоградською областю до межі з Одеською областю); Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (від м. Первомайск до м. Южноукраїнськ) - у Миколаївській; М-03 Київ-Харків-Довжанський (від межі з Київською областю до межі з Харківською областю); М-22 Полтава-Олександрія (від Полтави до межі з Кіровоградською областю); Р-11 Полтава-Красноград (до межі з Харківською областю); Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка (від межі з Дніпропетровською областю) - у Полтавській. Зазначається, що транспортне сполучення на автомобільних дорогах країни державного та місцевого значення забезпечено.

Читайте також: Українцям обіцяють сніг, дощ та ожеледицю

Головним управлінням ДСНС у м. Києві організовано чергування 4 од. техніки підвищеної прохідності (2 од. техніки - вул. Академіка Заболотного та 2 од. техніки – вул. Олени Теліги) для надання допомоги в буксируванні автотранспорту в разі ускладнення руху.

Для забезпечення проїзду на дорогах від Укравтодору залучено 1776 працівників та 1397 од. техніки.

Станом на 7 годину 24 січня спостерігаються опади у вигляді снігу у Чернігівській області, у вигляді дощу - у Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-