На Вінниччині через сильний сніг обмежили рух на двох міжнародних трасах

На Вінниччині через сильний сніг обмежили рух на двох міжнародних трасах

Відео
Укрінформ
На Вінниччині у середу через сильні опади обмежили рух на двох міжнародних трасах – М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» та М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський».

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Вінницькій області.

«До 12 години 23 січня діє обмеження руху на автомобільних дорогах міжнародного значення М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» від Немирова до Гайсина та М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» від Жмеринки до м. Могилів-Подільський», - йдеться у повідомленні.

Як уточнили у відомстві, згідно з прогнозами синоптиків, сніг на Вінниччині йтиме до 24 січня, температура повітря удень коливатиметься від 4 до 6 градусів морозу, уночі знизиться до восьми градусів. З огляду на складність погодних умов термін дії обмеження руху на міжнародних трасах в межах області можуть продовжити.

Читайте також: Від початку снігопаду із заметів витягли майже сім десятків авто

Аби забезпечити проїзд дорогами області, упродовж ночі на автошляхах працювали понад 200 дорожників, на розчищення дорожнього полотна від снігу були задіяні близько 170 одиниць техніки. На обробку доріг використано 1500 тонн протиожеледної суміші. Станом на 11.00 середи дорожнє покриття залишається засніженим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-