Проїзд по дорогах державного значення вільний попри складні погодні умови

Проїзд по дорогах державного значення вільний попри складні погодні умови

Укрінформ
У деяких областях України станом на 8 годину ранку 15 січня дороги державного значення засніжені, але проїзд забезпечений. Для розчистки доріг задіяно 1130 одиниць техніки та 1474 робітників.

Про це повідомляє Укравтодор у Facebook.

"Станом на 08:00 год. 15.01.2019 р. невеликий сніг спостерігається в Луганській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Тернопільській областях, на Волині йде помірний сніг. В Донецькі та Харківській областях сніг з дощем, в Дніпропетровській та Запорізькій — дощ. На решті території без опадів", — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що стан покриття на дорогах державного значення в областях, де йде сніг, місцями засніжене, у Кіровоградській області — місцями перемети, в решті областей — місцями мокре.

"Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано", — додають в Укравтодорі.

Читайте також: На Полтавщині рятувальники витягли із заметів два автобуси і чотири авто

Крім того, повідомляється, що для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1130 одиниць техніки та 1474 робітника.

Фото: www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-