Громади Донеччини торік отримали 33 мільйони на інфраструктуру

Громади Донеччини торік отримали 33 мільйони на інфраструктуру

Укрінформ
У Донецькій області об’єднані територіальні громади впродовж минулого року отримали понад 33 млн грн на розвиток інфраструктури.

Про це 14 січня кореспонденту Укрінформу повідомили в Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації.

«Протягом 2018 року у рамках субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам об’єднані територіальні громади Донецької області отримали додаткові кошти на формування інфраструктури у розмірі 33,1 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що найбільшу субвенцію у майже 10 млн грн отримала Лиманська міська ОТГ, найменшу – у 1,4 млн грн – Званівська сільська громада.

Читайте також: На Донеччині Соледарська громада придбала спецтехніку та шкільні автобуси

У цілому за рахунок субвенції з державного бюджету громадами області протягом минулого року реалізовано 21 інфраструктурний проект. Реалізовані проекти були спрямовані на капітальний ремонт доріг та водопровідних мереж, придбання спеціалізованої техніки для комунальних господарств, ремонт та термомодернізацію закладів охорони здоров’я, встановлення вуличного освітлення.

Загалом у 2018 році об’єднані територіальні громади Донецької області використали 32 млн 798 тис. 213 грн, що складає 99% виділених їм коштів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-