На Закарпатті обрали кращих виноробів

На Закарпатті обрали кращих виноробів

Укрінформ
У Мукачеві обрали переможців 24-го фестивалю-конкурсу "Червене вино" - виробник найкращого червоного вина Закарпаття отримав сертифікат на 20 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Мукачівської міської ради.

"Сьогодні в парку «Перемога» на території фестивального містечка нагородили переможців найбільшого винного фестивалю країни «Червене вино». Головний переможець фестивалю-конкурсу винороб Орос Руслан за вино “Аліберне” в номінації “Краще червоне вино Закарпаття 2019” отримав сертифікат в розмірі 20 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Винороб Анталовський Василь за вино “Каберне” в номінації «Краще фестивальне вино Закарпаття 2019” отримав сертифікат в розмірі 15 тис. грн, а винороб Шімон Стефан за вино “Неро” в номінації “Вибір мера Мукачева” - сертифікат в розмірі 10 тис. грн.

Переможців визначала дегустаційна комісія за участю науковців двох університетів, представників Асоціації виноробів та виноградарів, регіональної туристичної організації Закарпаття.

Читайте також: На Закарпатті стартували два великі гастрономічні фестивалі

У міськраді повідомили, що цьогоріч на фестивалі запроваджено й нову номінацію - "Народний вибір". Голосування серед відвідувачів фесту триватиме до завтрашнього дня, коли й буде оголошено переможця в цій номінації.

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч у фестивалі взяли участь 40 кращих виноробів краю.

Фото: Мукачівська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-