Вибух під Павлоградом: двох постраждалих гірників прооперували

Вибух під Павлоградом: двох постраждалих гірників прооперували

Укрінформ
Двох гірників, які отримали опіки під час вибуху метану на шахті ім. Героїв космосу "ДТЕК Павлоградвугілля" в Дніпропетровській області, прооперували, ще одного готують до операції.

Про це повідомляє прес-служба "ДТЕК Павлоградвугілля".

"Стан постраждалих хлопців задовільний. Двох прооперовано. Негативної динаміки немає. На завтра заплановано операцію ще одного постраждалого, в якого 20% опіків", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що підприємство забезпечує шахтарів усіма необхідними медикаментами та медичними послугами, а також обіцяє оплатити не тільки лікування, а й реабілітацію. Також від шахтоуправління і профспілок їм перерахують грошову допомогу. Рідним буде забезпечено транспорт для відвідування постраждалих у лікарні.

Читайте також: Троє постраждалих на шахті "Павлоградвугілля" - у реанімації

Як повідомляв Укрінформ, 10 січня о 21:18 в с. Вербки Павлоградського району на шахті ім. Героїв Космосу ЗАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» на горизонті 330 м стався вибух метану з наступним горінням, в результаті чого постраждали 5 осіб. Трьох постраждалих у важкому стані госпіталізували до реанімації, ще двох - до хірургічного відділення.

На поверхню підняли 182 шахтарів, роботу шахти призупинили.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 ККУ (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-