Рятувальники п'яту добу шукають загубленого в Карпатах туриста

Рятувальники п'яту добу шукають загубленого в Карпатах туриста

Фото
Укрінформ
На Закарпатті тривають пошуки туриста-лижника, з яким втрачено зв'язок 6 січня. До пошукової операції, що триває вже п'яту добу в Міжгірському районі, залучено 18 рятувальників та 4 одиниці техніки.

Про це інформують у прес-службі Управління ДСНС в Закарпатській області.

“Пошуки туриста-лижника, який зник ще 6 січня у горах Міжгірського району, тривають. Пошукова операція триває вже п'яту добу, до пошуків залучено 18 рятувальників та 4 одиниці техніки”, - йдеться в повідомленні.

Рятувальники п'яту добу шукають заблукалого в Карпатах туриста

Як повідомила в коментарі кореспонденту Укрінформу речниця Управління ДСНС Наталя Батир, на місце виїхали психологи для підтримки родини зниклого туриста.

Про зникнення лижника 6 січня рятувальникам повідомила його дружина. З ним пропав зв'язок в другій половині дня 6 січня.

Читайте також: У Карпатах досі шукають трьох туристів, які заблукали в ніч проти Різдва

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня туристи, які займались фрірайдом на вершині гори Гимба Міжгірського району, в умовах поганої видимості втратили орієнтири й заблукали. На їхні пошуки було направлено відділення гірських пошуковців с. Нижні Ворота Воловецького району. О 00:15 рятувальники знайшли двох туристів, і ті повідомили, що їхній товариш не зміг продовжити з ними маршрут та залишився чекати на допомогу у горах.

Рятувальники залучили до пошуків третього туриста ще два гірські пошукові-рятувальні відділення з м. Мукачево та смт Міжгір’я. Близько третьої години ранку професіонали ДСНС знайшли лижну маску та палиці заблукалого. Згодом у Карпатах знайшли тіло туриста, який заблукав у ніч проти Різдва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-