На Запоріжжі через снігопад обмежили рух транспорту

На Запоріжжі через снігопад обмежили рух транспорту

Укрінформ
У зв’язку із складними погодними умовами Службою автомобільних доріг у Запорізькій області прийнято рішення про обмеження руху для великовагового та маршрутного транспортних засобів.

Про це повідомляє Укравтодор.

“У зв’язку зі складними погодними умовами (поривчастий вітер до 25 м/с, який призводить до утворення снігових переметів висотою до 0,5 м) та для уникнення заторів автотранспорту, Службою автомобільних доріг у Запорізькій області прийнято рішення про обмеження руху для великовагового та маршрутного транспортних засобів з 06-00 год. 07.01.19 р. на таких дорогах державного значення: М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, км 475+500 – км 557+000 (від смт. Приазовське до м. Бердянськ); Н-30 Токмак – Бердянськ, км 45 – км 143 (від м. Токмак до с Азовське)”, - йдеться у повдіомленні.

Зазначається, що станом на 6:00 7 січня місцями невеликий сніг (приріст за нічний час доби 1-3 см) у Волинській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Луганській та центральних областях.

Читайте також: Рятувальники попередили водіїв про ожеледицю у 10 областях

Уточнюється, що на перевальних ділянках доріг Івано-Франківської та Львівської областей йде невеликий сніг, де за ніч випало від 5 до 15 см снігу. Стан покриття на перевалах засніжений.

“Температура повітря в нічний час на всій території коливається від -2 до -12°С. Стан покриття на а/д державного значення у більшості областей місцями засніжений”, - повідомили в Укравтодорі.

Так, для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Зокрема, виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами.

“Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано. Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 970 одиниць техніки та 1342 робітники”, - зазначається у повідомленні.

За прогнозом синоптиків, 7 січня у східних областях, Приазов’ї та в Карпатах пройде невеликий сніг, на решті території без опадів. Вітер східний та північно-східний 5-10 м/с. Температура вдень -6-11°С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-