На Дніпропетровщині збудували житловий комплекс для залізничників

На Дніпропетровщині збудували житловий комплекс для залізничників

Фото
Укрінформ
У місті Синельникове (Дніпропетровська область) завершено будівництво двох секцій житлового 100-квартирного комплексу для залізничників регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Про це повідомила прес-служба «Придніпровської залізниці» АТ «Укрзалізниця».

«Завдяки підтримці керівництва АТ «Укрзалізниця» ми змогли вперше після більш як десятилітньої перерви повернутися до масштабного будівництва житла на Придніпровській залізниці», - зазначив директор регіональної філії Микола Кужавський.

Керівник Укрзалізниці Євген Кравцов наголосив на тому, що реалізація відновленої торік програми житлового будівництва, забезпечення її фінансування перебуває у зоні особливої уваги правління компанії. «Ми переконані, що це не стільки видатки, як важлива інвестиція в галузь, яка дозволяє підвищити мотивацію до праці, зберегти кваліфіковані кадри та залучити на робочі місця молодих фахівців», - підкреслив Кравцов.

Зазначається, що комплекс зведений у рамках галузевої програми будівництва житла для працівників залізничного транспорту, яку було відновлено в 2017 році. Наприкінці минулого року придніпровські залізничники звітували про готовність першої 44-квартирної житлової секції, тепер – про закінчення будівництва ще двох секцій по 28 квартир кожна, йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця виставила на ProZorro металобрухт на 260 мільйонів

У Синельниківському житловому комплексі – 32 однокімнатні, 56 двокімнатних та 12 трикімнатних квартир. Оселі мають індивідуальні двоконтурні газові котли, металопластикові вікна з двокамерними склопакетами з енергозберігаючим склом. В квартирах виконано комплекс внутрішніх оздоблювальних робіт, що дозволяє новосельцям вселятися й відразу жити у комфортних умовах.

Окрім цього, утеплено фасад будинку, впорядковано прибудинкову територію, на якій висаджені дерева та кущі, облаштовані місця для відпочинку, сушіння білизни, паркування машин, а також ігрові майданчики для дітвори.

Після завершення передбачених чинним законодавством процедур у побудоване житло вселяться 56 родин працівників Синельниківського залізничного вузла та пенсіонерів-залізничників.

Фото: сайт «Придніпровської залізниці» АТ «Укрзалізниця»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-