У Житомирі розслідують незаконне зведення багатоповерхівки

У Житомирі розслідують незаконне зведення багатоповерхівки

Укрінформ
У Житомирі прокуратура розпочала кримінальне провадження за зверненням мешканців щодо незаконного початку будівництва багатоповерхівки.

«Житомирською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що завдало істотної шкоди свободам та інтересам окремих громадян). Такі результати особистого прийому заступником прокурора області та заступником керівника Житомирської місцевої прокуратури мешканців будинків, розташованих на розі вулиць Велика Бердичівська-Шевченка у Житомирі», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Голову одеського Автомайдану затримали на акції протесту

Йдеться про те, що мешканці цих будинків звернулися до прокуратури зі скаргою щодо незаконної забудови прибудинкової території.

Слідчий відділ Житомирського відділу ГУНП області розпочав досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура.

Як відомо, жителі будинків на розі вулиць Велика Бердичівська-Шевченка зверталися до міської ради, заявляючи про незаконне будівництво багатоповерхівки на вул. Шевченка, 16. У мерії створили робочу групу, яка взялася перевіряти законність будівельних робіт. Утім, 26 грудня забудовник ТОВ «Дріада» почав встановлювати на прибудинковій території паркан посеред двору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-