Невеликий сніг і до 15° морозу: синоптики дали новорічний прогноз

Невеликий сніг і до 15° морозу: синоптики дали новорічний прогноз

Карта
Укрінформ
У п'ятницю на більшій частині території України йтиме мокрий сніг і дощ.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"Хмарно. Вдень у більшості областей мокрий сніг та дощ, у північних та центральних областях подекуди ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця Вітер західний, 5-10 м/с, у Карпатах окремі пориви 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Температура вдень становитиме 0-5° тепла; на Чернігівщині, Полтавщині, Дніпропетровщині та Донеччині вдень 0-5° морозу; на Сумщині, Харківщині та Луганщині вдень 4-9° морозу.

У вихідні, за прогнозом синоптиків, буде хмарно. У суботу, 29 грудня, випадатиме невеликий сніг, у західних та південних областях із дощем. У неділю, 30 грудня, у західних, а вдень і в Житомирській, Вінницькій та Київській областях очікується невеликий мокрий сніг, на крайньому заході країни - помірний сніг з дощем. На решті території без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на південний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень (на заході і вночі) близько 0°; у Сумській, Чернігівській, Харківській та Луганській областях, 30 грудня і в Полтавській та Дніпропетровській областях вночі 7-12°, 30 грудня місцями до 15° морозу, вдень 4-9° нижче нуля.

В останній день старого року очікується невеликий сніг, на заході країни помірний сніг, подекуди з дощем. Перший день нового року принесе слабкий сніг, лише у східних та більшості південних областей буде без опадів.

Температура вночі та вдень 1-7° морозу, вночі на Лівобережжі подекуди 9-15° морозу, вдень у південних та протягом доби 31 грудня в західних областях близько 0°.

У Києві та Київській області 28 грудня спостерігатиметься хмарна погода. Вранці та вдень випадатиме мокрий сніг і дощ. На дорогах ожеледиця.

Вітер західний, 5-10 м/с. Температура у столиці становитиме вдень 2-4° тепла. По області вдень 0-5° тепла.

Читайте також: На Полтавщині розчистили від снігу дві траси

Останні вихідні 2018 року у столичному регіоні будуть хмарними, місцями пройде невеликий мокрий сніг, лише вночі 30 грудня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На 31 грудня та 1 січня синоптики прогнозують у столиці й Київській області невеликий сніг (1 січня місцями). Температура вночі та вдень становитиме 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-