Кінологам та криміналістам передали 29 нових авто

Кінологам та криміналістам передали 29 нових авто

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та глава Нацполіції Сергій Князєв передали 29 нових автомобілів кінологічним підрозділам в 15 областях та криміналістичним службам в 14 областях України.

Про це інформує прес-служба МВС.

"Маємо честь вручити нову техніку, 29 автомобілів для кінологів та криміналістів. Кожен з вас тепер буде мати можливість реалізувати свою професійну компетентність", - сказав Аваков.

Очільник МВС поінформував, що станом на кінець року кінологічні, криміналістичні та вибухотехнічні підрозділи Нацполіції в областях укомплектовані повністю.

У свою чергу Князєв підкреслив велику роль кінологів та криміналістів у превентивній роботі та під час розкриття злочинів.

Читайте також: Поліцейським Вінниччини передали 14 нових авто

Підрозділи кінологічних служб Нацполіції у Вінницькій, Житомирській, Івано-Франківській, Закарпатській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Сумській, Херсонській, Хмельницькій,Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях отримали 15 Renault Dokker.

Також Renault Duster були передані криміналістичним службам поліції у Волинській, Донецькій, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Херсонській та Чернівецькій областях.

Кінологами та криміналістам передано 29 автомобілів / Фото: Андрій Новицький/mvs.gov.ua

Водночас 4 Renault Master були передані для криміналістичних служб в Луганській, Миколаївській та Черкаській областях та Головного слідчого управління Нацполіції.

"Автомобілі для криміналістів доукомплектовані криміналістичним валізами, камерами, фотоапаратами, ноутбуками, принтерами, планшетами, ліхтарями зі світлофільтрами та освітлювачами. Вся техніка придбана за кошти держбюджету", - поінформували у МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-