На Закарпатті породілля покинула в під'їзді немовля

На Закарпатті породілля покинула в під'їзді немовля

Укрінформ
Хустський відділ поліції розслідує кримінальне провадження за фактом залишення матір’ю в небезпеці новонародженої дитини.

“Хустський відділ поліції розслідує кримінальне провадження за фактом залишення матір’ю в небезпеці новонародженої дитини. Правоохоронці просять допомоги у громадян в розшуку породіллі”, - йдеться в повідомленні.

Як інформують в прес-службі поліції, 25 грудня о 06.41 год. ранку в поліцію міста Хуст надійшло повідомлення від жительки міста про те, що близько 06.30 год. вона виявила в під’їзді будинку, де проживає, дорожню сумку з новонародженою дитиною.

Читайте також: На Закарпатті від переохолодження померло немовля, поліція відкрила справу на батьків

Слідчо-оперативна група на місці виявила, що хлопчик, ймовірно, народжений впродовж останньої доби, дитина була закутана в ковдру, її госпіталізовано в пологове відділення Хустської лікарні з діагнозом: переохолодження. Загрози життю хлопчика немає.

За даним фактом поліція Хуста розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці матір’ю новонародженої дитини). Матір дитини розшукують. Їй загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-