У гідрометцентрі кажуть, що циклон пішов з України

У гідрометцентрі кажуть, що циклон пішов з України

Укрінформ
Найбільше від негоди в Україні на сьогодні постраждала Полтавська область, наразі циклон залишив територію України, ситуація поліпшується.

Про це під час спільного брифінгу представників ДСНС, Нацполіції та Укравтодору щодо координації дій всіх служб у зв`язку з ускладненням погодних умов та штормовим попередженням на території України заявив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Епіцентром небезпечних явищ стала Полтавська область, де випало найбільше снігу, а також в сусідніх районах Черкаської, Сумської, Харківської, Дніпропетровської і Кіровоградської областей. Зараз циклон покинув територію України, вітер послабшав і, таким чином, ситуація поліпшилась", - заявив Кульбіда.

Читайте також: У чотирьох областях через сніг обмежили рух транспорту

Він також поінформував, що з 27 до 31 грудня в Україні не очікується ускладнень погодних умов. "Випадатимуть опади переважно у вигляді снігу, мокрого снігу. Кількість - від невеликих до помірних, температурний режим в цей період буде достатньо мінливим, але коливання температури будуть незначні. Мінімальна температура вночі становитиме від -2 до -7 морозу, на північному сході України - до -10 морозу, а максимальна - від +1 до -3 морозу", - сказав він.

Небезпечних явищ, які б суттєво ускладнили ситуацію в цей період у країні, не очікується, повідомив Кульбіда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-