У чотирьох областях через сніг обмежили рух транспорту

У чотирьох областях через сніг обмежили рух транспорту

Укрінформ
Розпорядженням штабу Укравтодору обмежено рух великогабаритного та громадського транспорту у Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях.

Про це інформує прес-служба МВС.

"Розпорядженням штабу Укравтодору обмежено рух великогабаритного та громадського транспорту у Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях", - уточнюється у повідомленні.

Так, згідно з інформацією станом на 9:00 на Дніпропетровщині було звільнено від затору об'їзну "Південний потік", де застрягла вантажівка в переметі. На межі Солонянського та Дніпровського районів по трасі Дніпро - Запоріжжя допомогли вилучити рейсовий автобус Москва - Бердянськ. У середині перебували 10 пасажирів та водій. Залучено рятувальників 5 ДПРЧ. Автобус попрямував далі за маршрутом.

Читайте також: На Полтавщині через негоду утворився 20-кілометровий затор

На Черкащині ускладнено рух на автошляху Золотоноша – Кременчук поблизу с. Липове; організовано пункти обігріву в готелі с. Липове та в приміщенні школи с. Святилівка (більшість людей відмовляються залишати свої транспортні засоби). Працівники ДСНС здійснюють перевезення людей до пунктів обігріву. Всього залучено 6 од. тех. та 14 чол., в тому числі від ДСНС 4 од. техніки (з них 2 пересувних пункти обігріву) та 12 чол. о/с.

“У заторі поблизу села Тимченки Чорнобаївського району Черкаської області в заторі залишається близько 10 транспортних засобів. Всього залучено 3 од. техніки та 9 рятувальників, в тому числі від ДСНС 1 од. тех. та 5 рятувальників”, - зазначили у МВС.

На Донеччині впродовж 25 грудня рятувальники тричі надавали допомогу громадянам, які стали заручниками негоди.

“У Полтавській області ускладнено рух на автошляху М-03, між с. Красногорівка Великобагачанського р-ну та с. Червоне Хорольського р-ну (затор близько 20 км). Поліцією перекрито рух для роботи техніки автодору. Всього залучено 9 од. техніки та 17 рятувальників, в тому числі від ДСНС 5 од. тех. та 10 рятувальників, з них 3 пересувні пункти обігріву. Ускладнено рух на автошляху Золотоноша – Кременчук (траса Н-08) поблизу с. Липове. У заторі перебуває близько 50 автомобілів. Організовано пункт обігріву в приміщенні школи с. Святилівка (розміщено 125 осіб). Всього залучено 9 од. тех. та 21 рятувальник, в тому числі від ДСНС 4 од. техніки та 14 рятувальників, з них 2 пересувних пункти обігріву”, - додали у МВС.

До Полтавської області додатково направлено важку інженерну техніку (ІМР - МЦШР ДСНС України та БАТ – Навчального центру ОРС ЦЗ ДСНС).

Також у відомстві поінформували, що на Кіровоградщині бійці Управління ДСНС в області 83 рази виїжджали на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг, при цьому вилучено 230 одиниць техніки, з них: 81 вантажний, 143 легкові, 4 рейсові автобуси та 2 бригади швидкої допомоги. Надано допомогу 401 громадянину (з них 10 дітей), які перебували у цих транспортних засобах. А напередодні, 25 грудня, рятувальники допомогли двом хворим дітям вчасно дістатися до лікувальних закладів.

На Сумщині, за даними міністерства, рятувальники надали допомогу 228 людям, із снігових заметів вдалось вивільнити 60 транспортних засобів, серед них: 4 рейсові автобуси, 1 вантажівка, 4 автомобіля екстреної медичної допомоги.

“На інших автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечено. На дорогах місцями ожеледиця. Всього надано допомогу у буксируванні понад 650 транспортних засобів, у яких перебувало близько 1 тис. 500 осіб. Для надання допомоги у буксируванні транспортних засобів від ДСНС залучалось понад 900 осіб та 250 од. техніки”, - додали у МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-