У Львові частково відновили роботу різдвяних ярмарків

У Львові частково відновили роботу різдвяних ярмарків

Укрінформ
У Львові районні комісії рекомендували відновити роботу об’єктів різдвяних ярмарків, де немає потреби застосовували підігрівальні прилади.

Про це повідомила прес-служба міської ради.

“Відповідно до акту обстеження об’єктів торгівлі різдвяного ярмарку на пр. Свободи, пл. Ринок та пр. Червоної Калини, комісією рекомендовано відновити роботу об’єктів торгівлі, де реалізується продукція, яка не потребує застосування підігрівальних приладів, при дотриманні вимог протипожежної безпеки, після 17-ї год. 23 грудня. Відновлення роботи інших об’єктів торгівлі можливе за окремим рішенням комісії”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що комісії обстежили у Галицькому районі 82 об’єкти різдвяного ярмарку (дерев'яні будиночки) на площі Ринок та 108 об’єктів різдвяного ярмарку на проспекті Свободи, а в Сихівському районі - 11 дерев’яних будиночків щодо дотримання правил протипожежної безпеки, наявність газового устаткування.

Читайте також: Вибух у Львові: на всіх різдвяних ярмарках почалися пожежні перевірки

При обстеженні не зафіксовано наявність газових балонів у дерев’яних будиночках ярмарку, запевнили у міськраді.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 22 грудня, на центральному проспекті Свободи у Львові на різдвяному ярмарку в одному із будиночків вибухнув газовий балон і сталася пожежа. Постраждали п’ятеро людей.

Після цього влада Львова прийняла рішення призупинити роботу різдвяних ярмарків у місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-