Закарпаття використало 97% Дорожнього фонду на ремонт автошляхів - Москаль

Закарпаття використало 97% Дорожнього фонду на ремонт автошляхів - Москаль

Укрінформ
Закарпаття використало 97% Дорожнього фонду на ремонт автошляхів, а все, що не встигли використати, піде на утримання доріг у зимовий період

Про це заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

“Станом на 22 грудня Закарпатська область використала 212 млн 199,478 тис. грн із 218 млн 740,300 тис. грн субвенції з державного бюджету на середній поточний та капітальний ремонт автодоріг обласного, районного та комунального значення. У відсоткових показниках використання коштів становить 97%. Решта 6,5 мільйона гривень залишається на утримання обласних і районних доріг у зимовий період (закупівля солі та сипучих матеріалів, пального, виплата зарплати працівникам Облавтодору тощо)”, - заявив Москаль.

За його словами, якщо цих коштів виявиться недостатньо, додаткове фінансування на утримання доріг виділять місцеві бюджети.

Читайте також: Укравтодор відмовляється платити за вкладання "асфальту в калюжі"

При цьому, на Закарпатті ще залишається маса невідремонтованих доріг, але в межах фінансування, виділеного для відновлення дорожнього покриття, в області зробили все можливе. За словами Москаля, стільки ремонтів, як за останні три роки, в області не робилося з часу здобуття Україною незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-