Прикордонники запобігли вивезенню 700 виробів із бурштину

Прикордонники запобігли вивезенню 700 виробів із бурштину

Фото, відео
Укрінформ
Прикордонники Одеського загону запобігли вивезенню до Туреччини 5,6 кілограма виробів із "сонячного каменю" та 1700 пачок стікерів для куріння.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Прикордонники запобігли вивезенню 700 виробів із бурштину / Фото: dpsu.gov.ua

«В пункті пропуску «Чорноморський рибний порт» прикордонники Одеського загону спільно з оперативними співробітниками Південного регіонального управління ДПСУ та УСБУ в Одеській області завадили спробі незаконно переправити через кордон прихованих товарів. Сьогодні вночі під час заходів прикордонно-митного контролю вантажівки, яка прямувала на один із теплоходів до Туреччини, викрили контрабандні стікери для куріння, які використовуються в електронних сигаретах, та вироби з бурштину», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спільна оглядова група виявила сховок в транспортному засобі турецької реєстрації. В салоні під обшивкою знаходилися 5,6 кг виробів з бурштину, майже 700 виробів — намиста та браслети, а також 1700 пачок стікерів для куріння.

Незаконно вивезти товари намагався громадянин Туреччини.

Читайте також: Стрілянина на кордоні: контрабандисти намагалися прорватися у Румунію

Наразі вантажівку затримано. Виявлений бурштин та стікери для куріння вилучено. Сума оцінки вантажівки та стікерів для куріння становить близько 620 тис. грн. Вироби з бурштину відправлені на експертизу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-