Прикордонники пострілами зупинили джип-євробляху

Прикордонники пострілами зупинили джип-євробляху

Укрінформ
На Буковині біля кордону прикордонники пострілами зупинили позашляховик.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"Учора ввечері прикордонники Чернівецького загону виявили автомобіль Mitsubishi британської реєстрації, який рухався у бік державного кордону на великій швидкості. На законну вимогу правоохоронців зупинитися водій не відреагував, а навпаки почав збільшувати швидкість, наражаючи на небезпеку військовослужбовців. Для зупинки транспортного засобу правоохоронцям довелося застосувати зброю з попереджувальними пострілами вгору та по колесах авто”, - йдеться у повідомленні.

Пробивши колеса, прикордонники зупинили транспортний засіб. У салоні авто знаходилися два жителі населеного пункту Красноїльськ.

Читайте також: У Мінфіні порахували, що розмитнення “євроблях” дасть бюджету до 10 мільярдів

У ДПСУ зазначили, що один із чоловіків вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за супротив прикордонним нарядам та брав участь у провокативних діях щодо охоронців кордону. Крім того, поведінка місцевих жителів мала ознаки алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Їхній стан встановить відповідна експертиза.

Стосовно водія та пасажира складено протоколи за ст. 185-10 КУпАП» (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця). Правопорушників передано до Нацполіції.

фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-