Донеччина виділила з бюджету на медичне обладнання майже 325 мільйонів

Донеччина виділила з бюджету на медичне обладнання майже 325 мільйонів

Відео
Укрінформ
На Донеччині з обласного бюджету на оновлення обладнання медичних закладів в 2018 році було спрямовано 324 млн 749 тис грн.

Про це у четвер на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«Суттєво оновили обладнання у медичних закладах Донеччини. На це з обласного бюджету спрямували 324 млн 749 тисяч гривень», - написав очільник області.

Він зазначив, що зокрема, протягом року в межах програми економічного та соціального розвитку дооснастили сучасним обладнанням кардіологічне та онкологічне відділення Міського онкологічного диспансеру м. Краматорська на суму 68 млн 428 тис. грн; Міський наркологічний диспансер м. Маріуполя - на суму 3 млн 996 тис грн; Обласну травматологічну лікарню у Лимані - на суму 16 млн 500 тис. грн.

Читайте також: У Краматорську багатодітним родинам вручили ключи від двох мікроавтобусів

Для повноцінного здійснення лікувального процесу в Обласній лікарні інтенсивного лікування м. Маріуполя протягом 2018 року придбали медобладнання (у тому числі високотехнологічного) на суму 192 млн 942 тис. грн. А для діагностичного центру в Слов’янську - на суму 32 млн 497 тис грн, констатував Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-