Зубко: 34 органи місцевого самоврядування отримали відзнаки за проекти розвитку

Зубко: 34 органи місцевого самоврядування отримали відзнаки за проекти розвитку

Децентралізація
Укрінформ
У рамках конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування" 34 органи місцевого самоврядування отримали відзнаки за їхні проекти розвитку.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко у Facebook.

"34 органи місцевого самоврядування 18 грудня отримали відзнаки за їхні проекти. Конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» ми проводимо 5 рік поспіль спільно з Радою Європи", - написав Зубко.

Він додав, що конкурсантів з усіх куточків країни оцінювали за критеріями інноваційності, креативності, найкращими прикладами щодо прозорості, залучення жінок і розвитку місцевої інфраструктури.

"Та насамперед усі проекти слід розглядати з точки зору ефективності для людини. Національний проект «Реформа децентралізації» — це не так про нові ремонти і сучасний дизайн, а більше про те, чи отримає людина якісну послугу й допомогу в ЦНАПі, амбулаторії або ж іншій спроектованій конкурсантами установі", - зауважив урядовець.

Читайте також: Утеплювати житлові будинки тепер можна без дозвільних документів - Зубко

Зубко наголошує, що по-справжньому успішна практика місцевого самоврядування — це турбота про громадян. Також урядовець додав, що значна частина амбітних і відповідальних громад попрацювали над питанням безпеки у своїх громадах.

 Фото: facebook.com/zubko.gennadiy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-