Укравтодор розчистив усі дороги й готується до погіршення погоди

Укравтодор розчистив усі дороги й готується до погіршення погоди

Укрінформ
Проїзд на дорогах державного значення в Україні забезпечено.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

«В областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчистки доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами, де є загроза виникнення ожеледиці. Стан покриття на автодорогах державного значення - в західних областях місцями засніжене, в решті областей переважно сухе. На перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу на Яблунецькому та Вишківському перевалах. Висота снігового покриву 10-25 см. Температура повітря -1 -7°С. Стан покриття переважно засніжений, на Торунському перевалі - снігова каша», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях місцями невеликий сніг.

Так, в Івано-Франківській області за добу випало до 30 см снігу, у Чернівецькій - до 15 см.

Читайте також: У деяких областях України “розгуляється” мороз

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 527 одиниць техніки та 820 робітники, в черговому режимі - 1000 одиниць техніки та 1498 робітників.

За даними синоптиків, загалом по Україні очікується погіршення погодних умов - пориви вітру, посилення морозу, місцями опади у вигляді снігу, на дорогах ожеледиця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-