Поліція затримала

Поліція затримала "мінера" податкової у Чернігові

Укрінформ
Правоохоронці встановили і затримали чоловіка, який неправдиво повідомив про замінування будівлі Чернігівської обласної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби в Чернігівській області.

“15 грудня опівночі до Чернігівської поліції надійшло повідомлення невідомого чоловіка, що він заклав вибухівку біля податкової. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінолог зі службовою собакою. Поліцейські перевірили приміщення будівлі Чернігівської обласної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби в Чернігівській області та прилеглу до неї територію, але підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявили”, - йдеться у повідомленні.

Так, поліцейські оперативно встановили особу зловмисника і його місце знаходження та негайно виїхали на затримання. Зловмисником виявився раніше судимий безробітний житель облцентру. Чоловік у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Читайте також: У Києві затримали "злодія в законі"

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу), за яке передбачено покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-