У школі на Миколаївщині першачків посадили за смердючі парти

У школі на Миколаївщині першачків посадили за смердючі парти

Укрінформ
У місті Нова Одеса на Миколаївщини довелося терміново замінити нові парти для першачків у школі №1 через їхній специфічний запах.

Про це повідомили у прес-службі Миколаївської ОДА.

«Я доручив керівництву Новоодеського району та міста Нова Одеса, спільно із департаментом освіти і науки ОДА, з’ясувати всі деталі ситуації з поставкою парт для першачків у класи ЗОШ №1. Наразі важливо організувати комфортні умови для навчання школярів – парти і стільці замінено на інші через їхній специфічний запах», - сказав перший заступник голови ОДА Євген Шевченко.

За повідомленням начальника відділу освіти Новоодеської РДА Валерія Багнюка, батьки школярів одного із перших класів звернулися з проханням заміни парт і стільців через їх специфічний запах.

Однак, за словами посадовця, парти із цієї ж самої партії були доставлені у школи всього району і жодних подібних нарікань там не виникало.

Читайте також: Медики посилюють санітарно-епідемічний контроль

Згідно з доповіддю керівника відділу освіти району, ліцензована компанія-виробник, яка була обрана через «Прозорро», має усі необхідні дозволи, ліцензії та сертифікати якості. Відтак, причина виникнення запаху залишається нез’ясованою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-