В Одесі побили та затримали ультрас за патріотичний банер - соцмережі

В Одесі побили та затримали ультрас за патріотичний банер - соцмережі

Фото, відео
Укрінформ
У Одесі після футбольного матчу "Чорноморець - "Ворскла" правоохоронці побили та затримали ультрас, які вивісили банер "Кремль, покайся!" і назви українських суден, захоплених РФ - "Бердянськ, Нікополь, Яни Капу".

Про це у Facebook повідомив волонтер та блогер Роман Сініцин.

"Відразу після матчу - під сектором жорсткий прийом беркутом. Підігнали під сотню космонавтів і автозаки, людей клали лицем в асфальт, добивали лежачих ногами і дубйом, особливо тих хто намагався питати "за що". В результаті більше 20 чоловік затриманих, зараз встановлюють точну кількість і їдуть адвокати. Шиють "дрібне хуліганство" усім", - написав Сініцин.

Він додав, що у приватних розмовах представники правоохоронних органів кажуть, що затримували людей "за банер, поступила команда делать жестко".

Люди з сектору, за словами блогера, також стверджують, що "прийняли їх за банер "Кремль покайся".

У коментарях до першого посту Сініцина радник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк написав, що "матч зірвали, їх принімали не за те що вони патріоти, а саме за хуліганство".

Водночас у прес-службі Нацполіції Одещини повідомили, що під час матчу "вболівальники однієї з команд, порушуючи порядок, запалили фаєри та підпалили сидіння".

"До Приморського відділу поліції було доставлено 12 осіб, дехто з яких виявив злісну непокору поліцейським під час виконання ними службових обов'язків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-