У Сєвєродонецьку можуть створити військову адміністрацію

У Сєвєродонецьку можуть створити військову адміністрацію

Воєнний стан
Укрінформ
Виконуючий обов’язки керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь припустив утворення в обласному центрі Сєвєродонецьку військової або військово-цивільної адміністрації.

Про це він сказав, виступаючи на телеканалі «Донбас.ua», повідомляє прес-служба Луганської обласної адміністрації.

«На сьогоднішній день про створення ні військової, ні військово-цивільної адміністрації не йдеться. Але я підкреслюю, це на сьогоднішній день. Якщо ми будемо бачити, що місто не вирішить питання з соціальним транспортом, з тролейбусами, з заробітними платами працівників міської ради, з заробітною платою комунальних підприємств, то, безумовно, ми будемо приймати ті рішення, які ми можемо і повинні приймати для того, щоб забезпечити нормальне життя громадян в місті Сєвєродонецьк», - заявив Філь.

Читайте також: На Луганщині збудували півсотні кілометрів нового водопроводу за гроші ЄС

Він запевнив, що таке питання буде підняте, якщо міськрада так і не зможе вирішити важливі проблеми.

Як уже повідомлялось, останні кілька тижнів депутатська більшість Сєвєродонецької міської ради відмовляється брати участь у сесіях, які скликаються міським головою, натомість депутати збираються на власні сесії, на яких розглядають переважно кадрові питання і ділять портфелі.

У результаті міська влада не може виділити субвенцію тролейбусному управлінню. Під загрозою відключення від електроенергії міське водопостачальне підприємство «Таун-сервіс» і таке інше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-