Блокпости під Одесою посилили бронетехнікою і мінометами

Блокпости під Одесою посилили бронетехнікою і мінометами

Фото
Укрінформ
Силовики Одещини, що діють в умовах воєнного стану, посилили бронетехнікою і мінометами блокпости на під'їздах до обласного центру та деяких інших міст.

Передусім це стосується населених пунктів біля придністровського сегменту українсько-молдовского кордону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Співробітники Нацполіції та бійці територіальної оборони розгорнули мережу блокпостів на дорогах державного значення і на під'їздах до Одеси, деякі з них посилені бронетранспортерами і мінометами. Мета перевірок на блокпостах – попередження правопорушень, що поєднується з посиленим патрулюванням вулиць, стратегічно важливих об`єктів і вузлів транспортного сполучення. Усього розгорнуто понад тридцять стаціонарних і мобільних блокпостів", - зазначили в Одеському облуправлінні Нацполіції.

Зокрема, додаткових заходів контролю та безпеки вжито на автотрасі Київ-Одеса, Миколаївській дорозі та інших.

Із введенням на території області воєнного стану Служба безпеки України спільно з іншими правоохоронними органами проводить комплекс невідкладних контррозвідувальних заходів.

Блокпости під Одесою посилили бронетехнікою і мінометами/ Фото Ніни Ляшонок

Паралельно здійснюють комплекс контррозвідувальних заходів з метою попередження можливих провокацій з боку спецслужб і збройних формувань країни-агресора співробітники облуправління СБУ. "У деяких районах області можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та перевірка документів, що засвідчують особу", - попередили в прес-підрозділі УСБУ.

Читайте також: Блокпости на в'їздах до міст Одещини посилили бойовими машинами

Крім того, в УСБУ закликали громадян інформувати правоохоронців у разі "появи в регіоні осіб, що проявляють підвищений інтерес до військових об`єктів, а також підозрілих транспортних засобів та польотів безпілотних літальних апаратів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-