Житомирські депутати вимагають від Путіна звільнити українських моряків

Житомирські депутати вимагають від Путіна звільнити українських моряків

Укрінформ
Депутати Житомирської міської ради звернулися до президента Російської Федерації Володимира Путіна з вимогою звільнити захоплених у полон українських моряків.

За відповідне звернення депутати проголосували на позачерговій сесії міської ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вимагаємо звільнення українських моряків, захоплених у Керченській протоці, а також повернення усіх полонених українців, які незаконно утримуються у в’язницях Російської Федерації. За 4 роки житомирська громада втратила десятки кращих синів і дочок. На захист своєї батьківщини стають житомирські військові, добровольці, волонтери. Вам цю війну не виграти. Не робіть майбутні покоління росіян заручниками своїх сьогоднішніх політичних амбіцій», — йдеться у тексті звернення.

Депутати також звернулися до Верховної Ради, міських рад та ОТГ підтримати це рішення.

Читайте також: Всеукраїнська акція: У Житомирі підняли прапор ВМС на підтримку полонених моряків

Вранці над Житомирської міською радою підняли прапор Військово-морських сил Збройних Сил України на підтримку полонених моряків.

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з Одеси у Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли й захопили три українські кораблі в Керченській протоці і 24 моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-