На Луганщині збудували півсотні кілометрів нового водопроводу за гроші ЄС

На Луганщині збудували півсотні кілометрів нового водопроводу за гроші ЄС

Фото
Укрінформ
Майже півсотні кілометрів нового водопроводу збудовано на Луганщині в рамках проекту "Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м. Кремінна", профінансованого ЄС.

Цю інформацію оприлюднено на офіційній сторінці в Facebook Кремінської міської ради.

"У межах проекту було замінено 4 насосних агрегати, встановлено шафу управління з частотним регулюванням у залежності від тиску в системі, прокладено 49 кілометрів магістральних трубопроводів, змонтовано 131 колодязь та встановлено 32 гідранти", - розповів міський голова Юрій Прокопенко під час презентації змонтованої системи на Житлівській насосній станції.

Він також повідомив, що згідно з досягнутими домовленостями і з присутньою на церемонії заступником посла ЄС в Україні Анікою Вайдеман, в місті буде реконструйовано систему водовідведення міста та побудовано нові очисні споруди.

Учасники заходу відвідали Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) міської ради, де нещодавно з’явилася нова послуга з оформлення та видача біометричного паспорта громадянина України. Вайдеман була вражена мобільним офісом, який допомагає скористатися послугами ЦНАПу не виходячи з дому, адже у Німеччині в таких маленьких містах, як Кремінна, мобільного офісу немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-