25 ОТГ отримають автомобілі для перевезення осіб з інвалідністю - Рева

25 ОТГ отримають автомобілі для перевезення осіб з інвалідністю - Рева

Укрінформ
У 2019 році 25 об'єднаних територіальних громад отримають спеціально обладнані автомобілі для перевезення осіб з інвалідністю на візках.

Про це міністр соціальної політики Андрій Рева сказав під час виступу на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«У цьому році проведено закупівлю 25 спеціально обладнаних автомобілів, які будуть передані об'єднаним територіальним громадам, що взяли на себе зобов'язання створити і забезпечити функціонування служби перевезень. Я наголошую, це територіальні громади, що об'єднують малі міста, села і селища. Наприклад такі міські громади, як Теребовлянська Тернопільної області, Тетіївська Київської області, Сарненька Рівненької, Апостолівська Дніпропетровської області, а також сільські громади, такі як Брусилівська ОТГ Житомирської області, Доманівська ОТГ Миколаївської області... Всі ці 25 ОТГ уже в наступному році надаватимуть послуги з перевезення осіб з інвалідністю на візках», - сказав Рева. 

Читайте також: У КВУ припускають, що вибори в ОТГ не відбудуться через воєнний стан

Він зауважив, що реалізація цієї програми буде продовжуватися і в 2019 році. 

Міністр відзначив високу активність новостворених ОТГ у бажанні створити служби перевезень. 

«Ми отримуємо багато нових заявок, що демонструє перспективу розвитку таких послуг по всій території країни», - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-