У Слов'янську відкрили Центр надання адмінпослуг

У Слов'янську відкрили Центр надання адмінпослуг

Фото
Укрінформ
У Слов'янську за участі заступника голови Представництва ЄС в Україні Анніки Вайдеманн та директора ПРООН в Україні Янтомаса Хімстроя відкрили оновлений Центр надання адміністративних послуг.

Про це у середу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць.

«У Слов'янську разом із заступницею голови Представництва ЄС в Україні Аннікою Вайдеманн та директором ПРООН в Україні Янтомасом Хімстрою відкрили оновлений Центр надання адміністративних послуг», - написав очільник області.

У Слов'янську відкрили Центр надання адмінпослуг / Фото: Олександр Куць, Facebook

Він зазначив, що це ще один крок до створення комфортної, прозорої системи державного сервісу, у центрі якої - людина та її потреби.

Слов’янський ЦНАП був створений у вересні 2013 року, але завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу суттєво розширений та оновлений. І сьогодні він відповідає усім вимогам: сучасна техніки для ефективної роботи персоналу, умови для комфортного перебування відвідувачів - кімната матері та дитини, дитячий куточок; пандуси, інформаційна табличка та санітарна кімната для людей з інвалідністю, електронна черга, інформаційний термінал та термінал для оплати послуг.

Крім того, ЦНАПу передані так звані цифрові валізи - мобільні пристрої для надання послуг поза приміщенням Центру, за моделлю виїзного адміністратора. Такі послуги будуть доступні для людей похилого віку, людей з інвалідністю, жінок з малими дітьми - їм варто лише зателефонувати до ЦНАПу.

Загалом на реконструкцію адмінбудівлі, придбання меблів та обладнання центру ЄС спрямував 11 млн 141 тисячу гривень.

«Я дякую нашим друзям із Європейського Союзу за цю суттєву допомогу. Не маю сумнівів, що оновлений ЦНАП люди високо оцінять, і він і надалі буде розвиватися та поліпшувати свою роботу. Якщо п’ять років тому, у 2013-му, тут можна було отримати 40 адмінпослуг, зараз -192, і вже усе готове для того, щоб надавати 200 адміністративних та соціальних послуг», - написав керівник регіону.

Читайте також: У ЦНАПі Чмирівської громади запрацював сектор оформлення "біометрики"

Куць нагадав, що на Донеччині зараз працює 29 ЦНАПів, у тому числі 2 - новостворених у Шахівській та Миколаївській ОТГ, 7 – оновлених (Дружківка, Добропілля, Маріуполь, Лиман, Новогродівка, Ясинуватський район, Слов’янськ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-