На Луганщині пройшли ярмарки вакансій для людей з інвалідністю

На Луганщині пройшли ярмарки вакансій для людей з інвалідністю

Укрінформ
На сьогодні в Луганській області офіційно працевлаштовані 3904 особи з інвалідністю. Для розширення шансів у пошуку роботи відбулися ярмарки вакансій для людей з обмеженими можливостями.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«На початку грудня у міських та районних центрах зайнятості відбулися ярмарки вакансій для людей з інвалідністю, щоб допомогти знайти роботу тим, хто може і хоче працювати незважаючи на фізичні обмеження. Під час цих заходів безробітні отримали корисну інформацію від представників державних, медичних та соціальних установ», - ідеться в повідомленні прес-служби ОДА.

У Сєверодонецьку роботу людям з інвалідністю запропонували: ДП «Сєверодонецька ТЕЦ», НПО «Сєверодонецький Склопластик», ПП «Сєверодонецьке Комфорт-Авто», КП Житлосервіс «Світанок», ПАО «Луганськтепловоз», міський відділ освіти, мережа супермаркетів. У Лисичанську вакансії надали страхова кампанія «Аско-Донбас Північний», ПАТ «Лисичанськвугілля», житлові організації та приватні підприємці.

Читайте також: Зарплата з порушеннями: Роботодавцям "додали" 1,4 мільярда податків - ДФС

Представникам центру медико-соціальної експертизи порадили вказувати в направленні на роботу не тільки конкретну рекомендовану професію, а набір дозволених функцій, щоб не обмежувати роботодавця у працевлаштуванні особи з інвалідністю.

Зазначається, що сьогодні в області проживають близько 13 тисяч людей з інвалідністю працездатного віку, з них офіційно працевлаштовані 3904 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-