Донеччина долучилася до проекту

Донеччина долучилася до проекту "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації"

Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко та голова Донецької ВЦА Олександр Куць підписали Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації".

Про це 4 грудня повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

"У рамках робочої поїздки в Донецьку область Марина Порошенко та голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Куць підписали Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації", який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині розпочали роботу 7 інклюзивних ресурсних центрів

Зазначається, що на Донеччині проводиться системна робота щодо забезпечення умов для гідного розвитку та становлення молоді. Так, в різних куточках регіону відкрито 18 сучасних опорних шкіл, які надають кожній дитині рівний доступ до якісного навчання. Також на сьогодні у регіоні розпочали роботу 7 інклюзивних ресурсних центрів. Забезпечується поступовий перехід дітей з особливими освітніми потребами від соціальної ізоляції до повноцінної інтеграції у суспільство. Крім того, наразі забезпечено житлом майже 450 дітей-сиріт. Важливий крок – реалізація проекту щодо закупівлі житла за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів, констатували в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-