У Москаля прогнозують, що євробляхери влаштують

У Москаля прогнозують, що євробляхери влаштують "різдвяний" колапс на кордонах

Укрінформ
Невирішення питання авто на "євробляхах" може спричинити колапс на кордоні в період різдвяно-новорічних свят. 

Адже із середини грудня велика кількість українців повертатиметься із заробітків додому на свята на нерозмитнених авто. Про це повідомляється на офіційному сайті Закарпатської ОДА після чергової зустрічі з власниками автівок з єврономерами.

“Невирішення питання «євроблях» може спричинити колапс на кордоні в період різдвяно-новорічних свят. Адже із середини грудня величезна кількість українців (мова про сотні тисяч людей) повертатиметься із заробітків додому, щоб відзначити свята зі своїми рідними. Причому значна частина заробітчан їхатиме на нерозмитнених «євробляхах» через міжнародні пункти пропуску, що розташовані в межах Закарпаття”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Розмитнення "євроблях": депутати хочуть призупинити дію нових законів

Зазначається, що найближчим часом в області відбудеться зустріч із представниками Закарпатської митниці, Головного управління Національної поліції та начальниками прикордонних загонів для вироблення спільної позиції щодо недопущення колапсу на кордоні в новорічно-різдвяний період.

Разом із тим, наголошують в Закарпатській  ОДА, ключ до розв’язання проблеми з розмитненням автівок з іноземною реєстрацією, як і раніше, знаходиться у Верховній Раді України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-