На в'їздах у Вінницю встановили п’ять мобільних блокпостів

На в'їздах у Вінницю встановили п’ять мобільних блокпостів

Воєнний стан
Укрінформ
На основних трасах Вінниці діють блокпости, на яких поліція та бійці Нацгвардії перевіряють підозрілих людей і автомобілі.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії.

"З метою недопущення вчинення правопорушень та інших антигромадських проявів, здійснення оперативного реагування на будь-які зміни в оперативній обстановці на основних трасах Вінниці встановили мобільні блокпости, до складу яких увійшли нацгвардійці та поліція", - йдеться у повідомленні.

За даними Нацгвардії, правоохоронці виконують службово-бойові завдання на п’яти мобільних блокпостах у напрямках в’їзду в місто на Хмельницькому, Київському, Турбівському, Гніваньському та Немирівському автошляхах.

Зазначається, що перевірки на блокпостах мають профілактичне спрямування. Заходи пов'язані з посиленим варіантом несення служби.

Читайте також: На Харківщині створили мобільні пости на в'їздах у міста

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації вчинили агресивні дії щодо українських кораблів, які здійснювали плановий перехід із порту Одеса до порту Маріуполь. Вони обстріляли і захопили три українських кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

Верховна Рада України 26 листопада ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про введення воєнного стану на 30 днів в 10 областях, зокрема Вінницькій, у зв'язку з агресією Росії.

Фото: Нацгвардія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-