Україні обіцяють до -14, але потім настане відлига

Україні обіцяють до -14, але потім настане відлига

Карта
Укрінформ
У неділю, 2 грудня, на дорогах України ожеледиця. Сніг очікується лише місцями на Лівобережжі України. Нічна температура до 14 градусів морозу, денна 2-7 морозу, на заході та півдні близько нуля.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"На добу 2 грудня. Хмарно з проясненнями. Без опадів, лише вночі у північних областях та на Лівобережжі місцями невеликий сніг. На дорогах країни ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, температура у неділю вночі 9-14° морозу, в Карпатах 15-20°, на сході країни 3-8° морозу; вдень в Україні 2-7° морозу, у західних та південних областях близько 0°.

По Києву та області у неділю вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі по Києву близько 10°, вдень 4-6° морозу. По області - вночі 9-14°, вдень 2-7° морозу.

По Україні на 3-4 грудня - хмарно з проясненнями. У західних 4 грудня і в північних та центральних областях невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів.

Вітер південний та південно-західний, 5-10 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура 3 грудня вночі 5-10°, у центральних областях та на півночі Лівобережжя місцями 11-13° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у західній частині вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла; 4 грудня вночі у східних областях 4-9° морозу, на решті території близько 0°, вдень в Україні 1-6° тепла.

У Києві 3 грудня без опадів; температура вночі 5-10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. 4 грудня невеликий мокрий сніг та дощ; температура вночі близько 0°, вдень 1-5° тепла. На дорогах ожеледиця.

На 5-6 грудня, за прогнозом, очікується часом невеликий мокрий сніг та дощ, у південній та східній частинах країни без істотних опадів.

Температура вночі 0-6° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла; у західних областях та південній частині країни вночі від 4° морозу до 2° тепла, вдень 0-6° тепла.

По Києву в ці дні, 5- 6 грудня, часом невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-