Після початку воєнного стану в Сєвєродонецьку відновили рух тролейбусів

Після початку воєнного стану в Сєвєродонецьку відновили рух тролейбусів

Укрінформ
В Сєверодонецьку після кількох днів знеструмлення Сєвєродонецького тролейбусного управління відновлено рух тролейбусів.

Обставини відновлення енергопостачання на своїй сторінці в Facebook прояснив виконувач обов’язків керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь.

"Я вже казав, що у складні часи особливо важливо підтримувати одне одного. ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання" виконало рішення Ради оборони Луганської області і відновило енергопостачання "Сєвєродонецькому тролейбусному управлінню". Тролейбуси у місті знову поїхали. Сєверодонецьк як жив, так і житиме у звичному, нормальному ритмі", - написав Сергій Філь.

Як повідомляв Укрінформ, через бойкот депутатської більшості в Сєвєродонецькій міськраді власного виконавчого комітету міська влада не змогла виділити кошти на субсидію тролейбусному управлінню, яке, в свою чергу, не зуміло погасити борги перед постачальником електроенергії ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання".

Вперше тролейбуси зупинились 14 листопада. Під гарантії міського голови рух було відновлено 21, та оскільки останній так і не зміг провести сесію міськради, 27 рух знову було зупинено.

Читайте також: У Сєвєродонецьку знову зупинилися тролейбуси: електрику вимкнули за борги

Відновлення тролейбусного руху - це перший приклад дії положення про воєнний стан в Луганській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-