У Вінниці підняли прапор ВМС на підтримку полонених моряків

У Вінниці підняли прапор ВМС на підтримку полонених моряків

Керченська криза
Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю на знак підтримки полонених українських моряків підняли прапор Військово-морських сил Збройних сил України.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у департаменті в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Вінничани, як і всі українці, з тривогою стежать за долею українських моряків, захоплених росіянами під час інциденту в Керченській протоці. Містяни солідарні з нашими героями, тому цілком природно, що сьогодні під час сесії міськради пролунала ініціатива підняти перед міською радою прапор Військово-морських сил ЗСУ, як символ солідарності з ними та підтримки», - повідомили у департаменті.

Читайте також: Мерія Балти підняла прапор ВМС на підтримку полонених моряків

У відомстві зазначили, що міський голова підтримав таку ініціативу й дав доручення підняти прапор ВМС ЗСУ на флагштоку, поруч з державним прапором та прапором м. Вінниці.

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса у порт Маріуполь. Російські спецназівці обстріляли й захопили три українські кораблі в Керченській протоці і 24 моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-