В усіх медзакладах Херсонщини встановлять відеокамери

В усіх медзакладах Херсонщини встановлять відеокамери

Воєнний стан
Укрінформ
На Херсонщині, в якій запровадили воєнний стан, в усіх закладах охорони здоров'я встановлять камери відеоспостереження. 

Про це поінформував у четвер на брифінгу в Херсонській облдержадміністрації директор Департаменту охорони здоров'я ОДА Віктор Короленко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Те, що зараз буде збільшено: подані заявки для фінансування відео спостереження у всіх закладах охорони здоров'я. Там, де вони є, вони залишаються, а де їх немає - вони зараз будуть придбані та встановлені», - розповів Короленко.

Як наголосив директор Департаменту, під час воєнного стану здійснюється захист усіх закладів, які забезпечують життєдіяльність регіону та населення, у тому числі і закладів охорони здоров'я. Наразі медичні заклади в області переходять під посилену охорони Державної служби охорони, наголосив Короленко. 

Читайте також: Херсонщина захистить деякі міста блокпостами

Як повідомлялося, 26 листопада 2018 року Верховна Рада України ухвалила Закон "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у десяти областях - Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській та Вінницькій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-